Dječji igrokaz Sveta noć u crkvi BDMŽ Špansko Ispis
Autor mirosl@v   
Nedjelja, 31 Prosinac 2017 15:54

Na dan Svete Obitelji, nakon mise u crkvi BDMŽ Špansko u 9:30 sati, izveden je igrokaz za djecu O, sveta noć. Tekst igrokaza, kojemu je u centru priča o pastirima i njihovom doživljaju Isusova rođenja u tihoj i svetoj noći te režiju, pripremile su voditeljice Suzana Validžić i Katarina Perković.

U igrokazu dramske radionice sudjelovalo je petnaestak djece, većinom osnovnoškolske dobi. Dramska radionica aktivna je u župi niz godina, a uspješan rad  duguje roditeljima koji podržavaju sudjelovanje djece koja se iznova rado odazivaju na projekte radionice.

Sama radionica aktivna je od projekta do projekta to jest članove uvijek nanovo upisuje kada krene rad na pripremi igrokaza. Tako je i ove godine igrokaz prvo pripremljen za humanitarno događanje Božićne note u Klaićevoj bolnici gdje su djeca naše župe nastojala razveseliti male pacijente i osoblje klinike, a izvedba u crkvi prikazana je na čast Malom Isusu te na radost roditelja i svih župljana koji su svojim pljeskom pokazali koliko cijene trud djece i njihovu aktivnost u župi.   kp/mk

 

 

Ažurirano Ponedjeljak, 01 Siječanj 2018 21:07